Speciale vertelavond van het vertelcafé

Vertelcafé in Kantens
Vrijdagavond 24 maart aanvang: 20.00 uur


Zaal open : 19:30 uur
In het teken van de Wereldverteldag

Entree: € 5,- inclusief 1 consumptie
Dorpshuis ’t Schienvat
Kerkstraat 7
9995 PH Kantens
informatie: vertellen@kantens.nl
corriegerben@hetnet.nl

De wereldverteldag nadert! Een dag, waarop over de hele wereld verteld wordt! Officieel is dat op 20 maart, maar wij vieren het op vrijdagavond 24 maart. En we hebben er zin in.
Verhalenvertellers bereiden zich al voor (maar er kunnen er nog wel een paar bij!). Het thema is: transformatie, verandering dus.. Wellicht maken de vertellers gebruik van dit thema. We gaan het horen.
   
Wij kunnen u nu alvast vertellen, dat Baukje Fennema er bij zal zijn! http://www.ithaka-theater.nl


Wij hebben –na het lenen van toneeldoek en lampen- besloten deze attributen zelf aan te schaffen. De bouwlampen zijn al aangekomen, het scherm is onderweg; wat zullen we nu de vertellers mooi in de spotlights kunnen zetten!


 
En dan in de wetenschap, dat er overal over de wereld verhalenvertellers bezig zijn met deze vertelkunst is het nog spannender en boeiender om naar de prachtige volksverhalen, sprookjes, fabels, mythen, legenden of zelfgeschreven verhalen te luisteren!

Niet alleen vertellers van ons eigen land zullen aandacht krijgen, wij proberen ook vertellers van over de hele wereld op de een of andere manier aandacht te geven. Misschien wel met behulp van Skypen of Youtube-filmpjes.

Het wordt weer een hele leuke, gezellige en spannende vertelavond.
Wij heten u hartelijk welkom en wensen u een fijne avond in ons Schienvat in Kantens!